Wim Schut start papendrechtfoto.nl

11 maart 2013
Wim Schut start papendrechtfoto.nl

PAPENDRECHT - Wim Schut, bij velen nog bekend als oud-directeur van de Rabobank Papendrecht, heeft een eigen fotosite over Papendrecht opgezet. Sinds hij een paar jaar geleden met pensioen is gegaan, heeft hij zijn hobby fotograferen opgepakt en vele fraaie foto's van Papendrecht gemaakt.

Wim vertelt enthousiast:"Geïnspireerd door een vlucht boven Papendrecht heb ik foto's gemaakt van hogere objecten, zoals Pelsertflat, flat Constantijn Huijgenslaan, appartementen aan de Veerpromenade. Maar ook de slangentoren van de vroegere brandweerkazerne.

Dat levert soms gewone plaatjes op, maar soms verrassende beelden. In ieder geval foto's zoals niet iedereen Papendrecht dagelijks ziet.
Andere wijken volgen zo successievelijk. Ik wil iedereen bedanken die mij gastvrij de mogelijkheid bood om foto's te maken".

Veel kijkplezier op www.papendrechtfoto.nl
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.