Burgemeester de Bruin bezoekt diamanten echtpaar Koolwaaij-Molenaar

26 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Burgemeester de Bruin bezoekt diamanten echtpaar Koolwaaij-Molenaar

PAPENDRECHT - Burgemeester de Bruin bezocht maandag 24 maart het echtpaar Koolwaaij-Molenaar ter ere van hun 60 jarig huwelijk. De burgemeester feliciteerde, namens de gemeente, het echtpaar met deze fantastische mijlpaal. Het echtpaar ontmoette elkaar in Papendrecht op een buurtfeest op het Zand in 1950. Ze kregen 4 kinderen, 7 kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen. Meneer en mevrouw Koolwaaij zijn dankbaar dat ze samen zo oud mogen worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.