Speeltuinvereniging De Wip-Wap neemt deel aan NLgeeft

25 maart 2014
Speeltuinvereniging De Wip-Wap neemt deel aan NLgeeft

PAPENDRECHT - Speeltuinvereniging De Wip-Wap aan de Tesselschadestraat neemt deel aan de landelijke actie van het Oranje Fonds "NLgeeft".
De speeltuin hoopt daarmee extra glans te geven aan hun 50 jarig jubileum en in de loop van het seizoen over te kunnen gaan tot aanschaf van een watertafel.

Doneren kan vanaf heden tot Koningsdag via www.nlgeeft.nl/speeltuinverenigingdewipwap.

Over NL Geeft
Aansluitend aan NLdoet is het Oranje Fonds nieuwe campagne NLgeeft gestart. Het Fonds helpt organisaties daarmee fondsenwerven om juist die kleine doelen te bereiken. Al ruim 440 organisaties doen mee. Samen motiveren ze heel Nederland om organisaties in de eigen buurt te steunen; heel lokaal en heel concreet via www.NLgeeft.nl.

Ronald van der Giessen, directeur Oranje Fonds, vertelt: “Met NLdoet en NLgeeft bouwen we samen aan een sterke sociale samenleving: heel lokaal en heel concreet in je eigen buurt. Stichtingen en verenigingen spelen een enorme rol in het samenbrengen en verder helpen van mensen. Hulp van ons allemaal is daarbij onmisbaar en met NLgeeft kan heel Nederland dat nu ook concreet bieden. Wij hopen dat iedereen een kleine bijdrage wil leveren om hen te helpen".

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.