250 euro voor jubilerende speeltuinvereniging De WipWap

17 maart 2014
250 euro voor jubilerende speeltuinvereniging De WipWap

PAPENDRECHT -  Op zaterdag 15 maart was het feest bij Speeltuinvereniging De Wip-Wap aan de Tesselschadestraat. Op 22 januari 1964 werd de speeltuin geopend en dus bestaat de vereniging inmiddels een halve eeuw.
 
Om dit te vieren, werd er op 15 maart een jubileumreceptie georganiseerd voor de leden, sponsoren, omwonenden en het gemeentebestuur.
 

Namens de gemeente Papendrecht overhandigde Kees Koppenol een cheque van € 250,- aan het bestuur.

Op zaterdag 12 april wordt het speeltuinseizoen geopend met een grote fancy-fair.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.