Speeltuin de Wip-Wap viert 50-jarig bestaan

29 januari 2014
Speeltuin de Wip-Wap viert 50-jarig bestaan

PAPENDRECHT - Dit jaar is het groot feest bij Speeltuinvereniging De Wip-Wap aan de Tesselschadestraat. Op 22 januari 1964 werd de speeltuin geopend en dus bestaat de vereniging inmiddels een halve eeuw.
 
Om dit te vieren, wordt er op 15 maart van 15:00 tot 17:00 uur een jubileumreceptie georganiseerd voor de leden, sponsoren, omwonenden en het gemeentebestuur.
 
Het speeltuinseizoen wordt geopend op zaterdag 12 april met een grote fancy-fair (zie ook link onder voor een terugblik naar vorig jaar).
 
Momenteel heeft de vereniging 110 gezinnen die lid zijn. Vier jaar geleden lag dit aantal nog op 40 tijdens een grote renovatie toen vrijwel alle speeltoestellen waren afgekeurd en vervangen moesten worden.
 
Op de foto van links naar rechts:
Joke Stroomberg, Machteld Pot (voorzitter), Michiel Durante, Nico van Delft en Patricia Knauff

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.