Jeugdturnsters Olympia verliezen van Sparta Dordrecht

24 maart 2014
Jeugdturnsters Olympia verliezen van Sparta Dordrecht

PAPENDRECHT - De jeugd turnsters van Olympia Papendrecht verloren afgelopen zaterdag hun thuiswedstrijd in het Rayon Turn Toernooi tegen Sparta Dordrecht. Na een paar kleine foutjes op sprong maakten ze dit helemaal goed op het onderdeel brug. Loïs de Jong van Olympia haalde hier 13.35, de hoogste punten van dit toestel.

Ook op het onderdeel balk hebben de meiden prima oefeningen laten zien. Anna Bakker haalde hier 11.30 punten, ook het hoogste cijfer op dit toestel. Uiteindelijk turnde Olympia naar een eindtotaal van 232.64 punten tegen 239.09 voor Sparta Dordrecht. Anna Bakker behaalde de 3e plaats en Fleur Wittenveen de 4e plaats. De meiden hebben veel verbetering laten zien en gaan weer hard aan de slag voor de volgende wedstrijd die over enkele weken plaatsvindt.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.