Noodoplossing dierenhulp: Stichting WEBA dierenopvang Papendrecht gaat tijdelijk dierenambulance rijden

10 januari 2014
Noodoplossing dierenhulp: Stichting WEBA dierenopvang Papendrecht gaat tijdelijk dierenambulance rijden

PAPENDRECHT - Nu er in Papendrecht geen dierenambulance meer beschikbaar is heeft de stichting Weba besloten om tijdelijk dieren in nood te gaan helpen. Voor een dier in nood kunt u bellen naar 06 – 417 820 37

Eind december heeft de gemeente Papendrecht een keuze gemaakt met betrekking tot de dierennoodhulp in de komende jaren. Daarbij is de keuze niet gevallen op het lokale initiatief van stichting WeBa en stichting Dierenambulance Papendrecht. Omdat beide partijen het niet eens zijn met de keuze is er op 4 januari een petitie aan burgemeester Kees de Bruin overhandigd. De burgemeester heeft beloofd zich nogmaals over het dossier te buigen en eind januari met een antwoord te komen.

Eerder deze week verschenen er berichten dat de dierenambulance ZHZ al in Papendrecht zou rijden maar daar is voorlopig nog geen sprake van. De vrijwilligers van WeBa zijn van mening dat de dieren niet de dupe mogen worden van de ontstane situatie en hebben besloten om dieren in nood te gaan helpen.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.