Dierenwelzijn stichtingen in Papendrecht bedreigd in voortbestaan

23 december 2013
Dierenwelzijn stichtingen in Papendrecht bedreigd in voortbestaan

PAPENDRECHT - De Stichting Kittenopvang WEBA Papendrecht en stichting Dierenambulance Papendrecht worden bedreigd met sluiting.

Het college van B&W van de gemeente Papendrecht heeft op 17 december 2013 gekozen voor een regionale dierenopvang door DierenWaarden.

De 2 stichtingen vinden dat dit ook een doodsteek is voor de dieren in nood uit Papendrecht en dat voorbij gegaan wordt aan de al jarenlang goed functionerende lokale dierenopvang.  Tevens worden Papendrechtse vrijwilligers in de kou gezet en worden hiermee een aantal interessante maatschappelijk stages in Papendrecht teniet gedaan.

De 2 stichtingen verzoeken daarom de gemeente Papendrecht zijn beslissing te heroverwegen en onverkort achter de lokale goed functionerende initiatieven van dierenopvang te gaan staan.

Als u de Stichting Kittenopvang WEBA Papendrecht en stichting Dierenambulance Papendrecht wilt steunen, dan kan dit door de petitie in te vullen op www.petities.nl/petitie/steun-de-dierenwelzijn-stichtingen-in-papendrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.