T-Mobile lanceert 4G in Papendrecht, Sliedrecht en Alblasserdam

19 maart 2014 door Hennie van der Zouw
T-Mobile lanceert 4G in Papendrecht, Sliedrecht en Alblasserdam

DRECHTSTEDEN - T-Mobile heeft haar 4G-netwerk opnieuw uitgebreid. Sinds gisteren, dinsdag 18 maart is het 4G-netwerk beschikbaar in Papendrecht, Sliedrecht en Alblasserdam. Bij T-Mobile krijgt iedereen met een geschikt toestel gratis 4G, hierdoor profiteren klanten direct van stabieler en sneller mobiel internet. Ook zakelijke klanten van T-Mobile krijgen gratis toegang tot 4G.

T-Mobile informeert klanten bovendien persoonlijk wanneer het 4G-netwerk in hun woonplaats gereed is.
 
Uitrol 4G-netwerk T-Mobile
Momenteel is T-Mobile bezig met de uitrol van 4G in een groot deel van de Randstad, daarna volgt de rest van Nederland. Het is de ambitie van T-Mobile om eind 2014 een meerderheid van T-Mobile klanten toegang te bieden tot 4G.
 
Over T-Mobile in Nederland
Met 4,4 miljoen klanten is T-Mobile Netherlands, één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven voor consumenten en zakelijke klanten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.