PKC jeugd selecties ‘uniek’ in Nederland

17 maart 2014

PAPENDRECHT - Zaterdag 22 maart 2014 kleurt heel Nederland een beetje groen en wit! De jeugdselectie teams van PKC zijn dan op alle Nederlands Kampioenschappen vertegenwoordigd, dit is een unieke prestatie in Nederland. 

PKC/Hagero B1 is geplaatst voor het NK Hoofdklasse B-jeugd in Alphen a/d Rijn
PKC/Hagero B2 is geplaatst voor het NK 1e klasse B-jeugd in Roermond
PKC/Hagero C1 is geplaatst voor het NK Hoofdklasse C-jeugd in Enschede
PKC/Hagero C2 is geplaats voor het NK 1e klasse C-jeugd in Goes
PKC/Hagero D1 is geplaatst voor het NK Hoofdklasse D-jeugd in Stiens
 
Daarnaast is ook PKC/Hagero A1 in de race voor een plaats in de finale voor de strijd op het Kampioenschap van Nederland op 5 april in Ahoy. Op 22 maart spelen zij de 2e kruisfinale wedstrijd tegen DSC uit Eindhoven.
 
Het Vlaggenschip van PKC/Hagero speelt op 22 maart 2013 de eerste van een best-of-three play-off serie tegen Fortuna/MHIR uit Delft  in Delft. En is hiermee ook in de race voor het Kampioenschap van Nederland.
 
Naast laatst genoemde teams is ook PKC/Hagero A2 kampioen geworden, maar zij kunnen helaas niet promoveren naar de Hoofdklasse.
 
PKC/Hagero 2 is ook in de race voor het Kampioenschap van Nederland.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.