ChristenUnie Papendrecht kiest Kees de Ruyter als nieuwe lijsttrekker

16 november 2013
ChristenUnie Papendrecht kiest Kees de Ruyter als nieuwe lijsttrekker

PAPENDRECHT - Tijdens een druk bezochte vergadering hebben de leden van de ChristenUnie Papendrecht afgelopen donderdag 14 november 2013 huidig raadslid Kees de Ruyter verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014.  

Naast de nieuwe lijsttrekker werd ook een kandidatenlijst vastgesteld met veel nieuwe namen in de top van de lijst. Recent nam Mark Huijzer afscheid van het raadslidmaatschap. Tot de verkiezingen blijft wel duo-raadslid. Huidig fractievoorzitter Anton Rietveld heeft kenbaar gemaakt na deze raadsperiode niet terug te keren in de gemeenteraad. Beide zijn vele jaren vanuit de ChristenUnie actief geweest in de lokale politiek en steunen als lijstduwers de nieuwe lijsttrekker en nieuwe kandidaten.

De kandidatenlijst van de ChristenUnie kenmerkt zich door een grote diversiteit aan kandidaten. De lijst kent een brede vertegenwoordiging van het kerkelijk leven in Papendrecht.
De eerste vier kandidaten gaven tijdens de ledenvergadering een korte presentatie van zichzelf. Daaruit bleek dat hun belangstelling en maatschappelijke achtergronden een goede verdeling over de gemeentelijke beleidsterreinen en raadscommissie mogelijk maakt. Sinds enkele maanden volgen deze kandidaten de lokale politiek en een voorbereidende opleiding binnen de partij.

De ChristenUnie is blij en dankbaar voor dit breed georiënteerd en enthousiast team.

Eerste vier kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014 namens de ChristenUnie:
1.    Kees de Ruyter
2.    Pieter-Jan den Dekker
3.    Gerdien Barlag
4.    Anjo Kiers

Naast de kandidatenlijst werd er ook gesproken over de speerpunten van het verkiezingsprogramma. De ChristenUnie zal deze speerpunten binnenkort presenteren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.