‘Papendrecht denkt duurzaam’: twee publieke laadpalen en elektrische scooters

17 maart 2014 door Hennie van der Zouw
‘Papendrecht denkt duurzaam’: twee publieke laadpalen en elektrische scooters

PAPENDRECHT - De gemeente heeft in samenwerking met Stichting e-laad twee publieke oplaadpunten voor elektrische auto’s geplaatst. Eén op de Keizerskroon en één aan het Bosbessenplein. Ook heeft de gemeente drie elektrische scooters aangeschaft voor haar opzichters.

Wethouder Joke Reuwer hierover: “Het is mooi dat we nu én de palen voor de auto’s hebben én de scooters voor de medewerkers. Het laat zien dat Papendrecht duurzaam denkt. Wij willen als gemeente een voorbeeld stellen.”

Het aantal aanvragen voor een oplaadpunt vertoont een lichte stijging. De gemeente besluit binnenkort hoe zij aanvragers het beste tegemoet kan komen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.