Excelsior Papendrecht knapt de repetitieruimte op tijdens NL Doet

12 maart 2014
Excelsior Papendrecht knapt de repetitieruimte op tijdens NL Doet

PAPENDRECHT - Op zaterdag 22 maart as.- als ook Papendrecht in de ban is van NL Doet - starten de vrijwilligers van muziekvereniging Excelsior met het opknappen van de repetitieruimte in het verenigingsgebouw aan de Rembrandtlaan. Dit kan plaatsvinden dankzij de sponsors KARWEI Bouwmarkt in Papendrecht voor de bouwmaterialen en ESBI BV in Bleskensgraaf voor raamfolie, en door de zelfwerkzaamheid van de diverse leden.

De repetitieruimte is voor de vereniging van groot belang. Vele muzieklessen vinden daar plaats, alsmede alle wekelijkse repetities van de verschillende onderdelen van Excelsior: het orkest, het Klein Orkest, het SMS Orkest (Starten Met Samenspel), de Slagwerkgroep en de Junior Slagwerkgroep. Vrijwilligers van de vereniging gaan tijdens NL Doet aan de slag om een maatwerkkast te maken voor de talrijke slagwerkinstrumenten die zowel in de verschillende orkesten als slagwerkgroepen gebruikt worden en een inbouwkast om de geluidsinstallatie goed te kunnen opbergen. Er wordt nog nagedacht over de beste manier van geluiddemping in de zaal en wellicht zal er op de dag van NL Doet ook nog geschilderd worden. ESBI zal assisteren m.b.t. het raamfolie aan de zijde van de Jacob Catslaan. Excelsior prijst zich zeer gelukkig met Karwei en Esbi als sponsors voor de onderhoudswerkzaamheden aan het verenigingsgebouw.

Op zaterdag 29 maart is de zaal te bewonderen, tijdens het Piratenconcert dat het SMS-orkest organiseert en waaraan ook de Junior Slagwerkgroep zal deelnemen. Het Piratenconcert vindt plaats om 16.30 uur, en is (gratis) toegankelijk voor ieder die belangstelling heeft. Ook kinderen zijn van harte welkom.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.