Vroege zomer lokt ook opblaasbootjes naar buiten

10 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Vroege zomer lokt ook opblaasbootjes naar buiten

PAPENDRECHT - Ook in de Drechtsteden sloeg afgelopen weekend de zomer toe. Het is nog steeds winter, maar op sommige plaatsen in Zuid-Nederland werden al temperaturen van rond de 20 graden gemeten. En ook in Papendrecht schoten de temperaturen omhoog.

Op de Tiendweg (Oosteind) kwam Karel Thime deze zondagmiddag 9 maart om 17:45 uur zelfs al kinderen in een bootje tegen alsof het echt al midzomer was.

Foto: Karel Thieme
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.