Joke Reuwer opnieuw lijsttrekker D66 Papendrecht

19 november 2013
Joke Reuwer opnieuw lijsttrekker D66 Papendrecht

PAPENDRECHT - Joke Reuwer-Verheij (op de foto rechts) is gekozen tot lijsttrekker van D66 in Papendrecht voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Dat gebeurde op 18 november jl. in een algemene ledenvergadering.
Zij voerde in 2010 ook al de lijst aan voor de democraten. Joke Reuwer is momenteel wethouder van onder meer duurzaamheid, gezondheidszorg en cultuur.

Tijdens de ledenvergadering werd ook de kandidatenlijst vastgesteld.
Deze luidt als volgt:
1. Joke Reuwer-Verheij
2. Trijntje van Es
3. Rens van Hal
4. Jacob van der Linden
5. Stefan Suijker
6. Govert Rietveld
7. Pim Schipper
8. Cor van Wijnen
9. Arie Verberk

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.