Campagne politieke partijen op winkelcentrum De Meent

08 maart 2014
Campagne politieke partijen op winkelcentrum De Meent

PAPENDRECHT - Op zaterdag 8 maart werd er door diverse lokale partijen campagne voor de komende gemeenteraadsverkiezingen gehouden. De ChristenUnie, CDA en VVD waren op winkelcentrum De Meent aanwezig.

De ChristenUnie had naast een stand zelfs een blauw springkussen op het Marktplein geplaatst. Honderden kinderen maakten hier dan ook enthousiast gebruik van, terwijl de ouders in gesprek waren met ChristenUnie-vertegenwoordigers.

Volgens week zaterdag staat de ChristenUnie nog een keer met het springkussen op het winkelcentrum.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.