Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor NLdoet in De Markt en De Wieken

07 maart 2014 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Verpleeghuis De Wieken en woonzorgcentrum De Markt in Papendrecht organiseren dit jaar weer diverse activiteiten tijdens de landelijke NLdoet dag op zaterdag 22 maart. Daarvoor is de inzet van enthousiaste vrijwilligers nodig die op deze dag de handen uit de mouwen willen steken. Mensen die graag hun steentje willen bijdragen kunnen zich als vrijwilliger aanmelden op www.nldoet.nl.

Verwendag in De Wieken
In verpleeghuis De Wieken zijn vrijwilligers nodig voor een verwendag die van 9:30 tot 16:30 uur wordt georganiseerd voor de bewoners. Zij beginnen de dag actief met oud-Hollandse spelletjes en kunnen daarna smullen van zelfgebakken pannenkoeken. In de middag worden de bewoners in de watten gelegd met een handverzorging. Tot slot kunnen de vrijwilligers en bewoners genieten van een concert.

Wandeltocht en high tea met bewoners van De Markt
Sportieve vrijwilligers kunnen zich opgeven om samen met bewoners van De Markt een mooie wandeltocht in de omgeving te maken. Na afloop van de wandeling staat er een heerlijke high tea klaar in De Markt. De perfecte ingrediënten voor een gezellige dag met veel persoonlijk contact voor de bewoners. De dag begint om 8:30 uur en eindigt om 17:00 uur.

Aanmelden en meer informatie
Wilt u ook graag uw steentje bijdragen in één van deze locaties? Meld u dan aan als vrijwilliger op www.nldoet.nl. Vrijwilligers die een gedeelte van de dag beschikbaar zijn, kunnen zich aanmelden voor de activiteiten in De Wieken. Voor meer informatie over de activiteiten kan contact op worden genomen met de activiteitenbegeleider van De Wieken via (078) 64 41 313 of De Markt via (078) 64 43 200.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.