NLdoet 2013: hard gewerkt en veel voldoening

18 maart 2013

PAPENDRECHT - Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart deed ook Papendrecht weer mee aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ondanks het slechte weer was er veel animo voor de verenigingsmarkt op vrijdag 15 maart in de tent op het marktplein. De 25 deelnemende verenigingen en instellingen konden zich verheugen op de aanmelding van nieuwe vrijwilligers.

Zaterdag 16 maart staken honderden jonge en volwassen vrijwilligers belangeloos de handen uit de mouwen.

NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Jaar in jaar uit doet Papendrecht hieraan mee en – afgemeten aan het aantal deelnemende organisaties en vrijwilligers – met veel succes. NLdoet Papendrecht werd dit jaar georganiseerd door de BWI (Brede Welzijnsinstelling) Papendrecht, ondersteund door een werkgroep bestaande uit vrijwilligers en de gemeente.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.