Geweldige inzet vrijwilligers voor bewoners de Wieken tijdens NLDoet

18 maart 2013
Geweldige inzet vrijwilligers voor bewoners de Wieken tijdens NLDoet

PAPENDRECHT - Diverse vrijwilligers staken in het kader van NLdoet afgelopen weekend hun handen uit de mouwen bij verpleeghuis De Wieken. Dankzij hun inzet konden bewoners van verpleeghuis De Wieken, onderdeel van Rivas Zorggroep, in Papendrecht naar diverse activiteiten. Ook op andere vlakken gingen vrijwilligers aan de slag.

Van tafelkleed tot terras
Vrijwilligers van stichting Gemiva in Papendrecht trapten vrijdag 15 maart af. Zij hadden zelf geruite tafelkleden gemaakt. Ook waren zij de keuken ingedoken om heerlijke koekjes te bakken. De bewoners namen vrijdagochtend alles dankbaar in ontvangst.
 
Zaterdag 16 maart ging een aantal andere vrijwilligers aan de slag op het terras bij verpleeghuis De Wieken. Zij zorgden ervoor dat het terras nu weer klaar is voor het voorjaar. Bewoners en medewerkers kijken er al naar uit om hier straks van het zonnetje te kunnen genieten.
 
Bloemschikken en circusbezoek
Bewoners die niet konden wachten op een voorjaarsklaar terras, konden zaterdag bloemschikken. De verschillende vrijwilligers hielpen de bewoners, zodat iedereen aan het einde van de ochtend een mooi bloemstuk had.
 
Niet alleen op de Rivas-locatie, maar ook daarbuiten waren vrijwilligers actief. Zij gingen samen met een aantal bewoners van De Wieken naar het circus in Papendrecht. Zowel bewoners als vrijwilligers zagen daar een leuke voorstelling.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.