NLdoet in Papendrecht wederom een groot succes

19 maart 2012
NLdoet in Papendrecht wederom een groot succes

PAPENDRECHT - Met een openingswoord van wethouder Herman Nieuwstraten gevolgd door een trompetgeschal van Guus Mayer is zaterdag het startsein gegeven voor de Landelijke NLdoet dag in Papendrecht.

Meer dan 600 actieve vrijwilligers hebben zaterdag 17 maart in Papendrecht 35 klussen uitgevoerd. Papendrecht deed dit jaar al weer voor de zevende keer mee met deze landelijke vrijwilligersdag, en wederom was het een groot succes dankzij de inzet van deze vele vrijwilligers. Op de Markt was een circus tent geplaatst waar 3 keer een uitverkochte voorstelling werd gegeven. 

Tussen de voorstellingen door traden er verschillende artiesten op waaronder het Pontonnierskoor en de Papendrechtse zanger Maurice Schaap. Vrijwilligers zetten zich deze dag in voor o.a. scootmobielers, bewoners van verzorgingshuis De Markt, De Waalburcht en de Scouting. Op de Markt was er was een grote  informatiemarkt en werden er workshops gegeven door circus artiesten. Voor de kinderen was een gezellige kinderboerderij geplaatst. De doelstelling van NL Doet werd ook weer bereikt: want diverse deelnemende organisaties hebben tijdens en na NL Doet nieuwe aanmeldingen gekregen van vaste vrijwilligers. 
 

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.