Nieuwe loot aan de stam van Excelsior Papendrecht; de Junior Slagwerkgroep

07 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Nieuwe loot aan de stam van Excelsior Papendrecht; de Junior Slagwerkgroep

PAPENDRECHT - Muziekvereniging Excelsior Papendrecht verheugt zich in een groeiend aantal jonge, beginnende slagwerkers en is daarom recent een nieuwe samenspelgroep gestart, zodat de leerlingen het samenspel al in een vroeg stadium kunnen beoefenen, en extra plezier kunnen beleven aan hun muzikale hobby. De nieuwe groep draagt de naam Junior Slagwerkgroep. De jeugdige slagwerkers oefenen wekelijks op maandagavond in het verenigingsgebouw van Excelsior.

De Junior Slagwerkgroep staat onder leiding van Jens Kirpestein, die al geruime tijd bij Excelsior lessen verzorgt op het gebied van slagwerk. Jens is een veelzijdige muzikant, die een passie heeft voor muziek, maar vooral voor drums en slagwerk. In 2011 is hij aan het conservatorium afgestudeerd als zowel uitvoerend als docerend musicus.

Op zaterdag 29 maart staat het eerste optreden van de Junior Slagwerkgroep gepland, als onderdeel van een concert rondom het thema ‘Piraten’, dat het SMS-orkest van Excelsior (Starten Met Samenspel) organiseert. Het Piratenconcert zal plaatsvinden in het verenigingsgebouw aan de Rembrandtlaan 206 (ingang schoolpleinzijde) om 16.30 uur, en is toegankelijk voor alle belangstellenden. (Zaal open 15.30 uur, toegang gratis.)

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.

 

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.