Minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie komt naar Papendrecht

05 maart 2014 door Hennie van der Zouw
Minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie komt naar Papendrecht

PAPENDRECHT -Op zaterdag 8 maart komt minister Ivo Opstelten (VVD) van Veiligheid en Justitie naar Papendrecht om met de inwoners van gedachten te wisselen over de standpunten van de VVD en de lokale campagne te ondersteunen.

Uiteraard is de portefeuille van de minister het belangrijkste thema van het bezoek. 

Locatie: Vanaf 14.15 uur: Gerard Dousingel te Papendrecht.
 
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.