Aantal inbraken op bedrijventerrein Oosteind enorm verminderd

20 mei 2005

PAPENDRECHT - In 2004 is het aantal inbraken op bedrijventerrein Oosteind fors gedaald. Waren er in 2002 nog vijftien inbraken en in 2003 nog twaalf, het afgelopen jaar is dit aantal gedreduceerd tot één. André Vogel, voorzitter van de Stichting Beveiliging Bedrijfsterreinen Papendrecht (SBBP) geeft aan: "Het is zeer plezierig dat de beveiliging van de bedrijven op het bedrijventerrein Oosteind zoveel effect sorteert. Blijkbaar weten inbrekers dat ze continu in de gaten worden gehouden." De SBBP hoopt uiteraard dat in 2005 wederom een klinkend resultaat wordt gehaald en gaat ervan uit dat elke inbraak (of poging daartoe) er één teveel is. In 2004 was er sprake van één echte inbraak, twee pogingen en drie diefstallen die niet binnen de inzet van de SBBP vallen (zoals interne diefstal).

Aantal verrichte alarm opvolgingen: 336
Aantal verdachte situaties (voertuigen/personen) gerapporteerd aan politie: 35
Aantal aangetroffen onregelmatigheden zoals open ramen/deuren/hekken: 465

De bij de Stichting aangesloten bedrijven kunnen er met deze cijfers zeker van zijn, dat hun financiële bijdrage niet voor niets is geweest.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.