Programma SGP Papendrecht 2014-2018: 'Samen zuinig op Papendrecht'

24 februari 2014
Programma SGP Papendrecht 2014-2018: 'Samen zuinig op Papendrecht'

PAPENDRECHT - Het verkiezingsprogramma 2014-2018 van de SGP Papendrecht is definitief en op de vernieuwde website geplaatst. Het motto van de SGP voor de komende vier jaren is “Samen zuinig op Papendrecht”.

Lijsttrekker Marco Hoogland zegt: “Ons verkiezingsprogramma laat kort en krachtig naar voren komen waarvoor de SGP Papendrecht staat. We hebben een flyer en een uitgebreid programma. De flyer zal in heel Papendrecht bezorgd worden.”

Het verkiezingsprogramma gaat in op de zelfstandigheid van Papendrecht. Samenwerken in Drechtstedenverband is goed, maar Papendrecht blijft zelfstandig! Ook de leefbaarheid in en duurzaamheid van Papendrecht komen aan de orde. Papendrecht blijft een groene gemeente en gaat voor duurzame energie. Beoogd tweede man Arjan Kosten zegt: “Wonen in Papendrecht dient aangenaam en plezierig te zijn. Rustig wonen zonder bijvoorbeeld geluidsoverlast en voldoende ruimte voor recreatie.”

De SGP Papendrecht spreekt zich duidelijk uit vóór behoud van de zondagsrust; daarbij hoort behoud van de winkelsluiting op zondag. Daarnaast zal SGP Papendrecht zich de komende jaren inzetten voor handhaving van wet- en regelgeving. In dit kader wordt specifiek hondenpoep en parkeerbeleid genoemd. Hondenpoep is volgens de fractie een bron van ergernis in Papendrecht.

Huidig raadslid Kees de Kraker zegt: “Met dit programma in de hand zullen we de komende jaren weer laten zien dat de SGP staat voor inhoud en kwaliteit. Voor ons is betrouwbaarheid ook zeer belangrijk.”

Verkiezingsprogramma SGP.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.