Nieuwe website SGP Papendrecht

30 december 2013
Nieuwe website SGP Papendrecht

PAPENDRECHT - De SGP in Papendrecht heeft een nieuwe website (http://papendrecht.sgp.nl) in gebruik genomen. De website zal in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, maar ook daarna, actief worden ingezet. Via de website informeert de SGP onder meer over de inzet van de partij in de gemeente(raad).

De website heeft door de nieuwe vormgeving een frisse uitstraling. Verder worden relevante berichten van Twitter en Facebook getoond en is de site verfraaid met diverse karakteristieke foto's van Papendrecht.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het verkiezingsprogramma 2014-2018. Zodra gereed, is het programma via de website te downloaden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.