Marco Hoogland opnieuw lijsttrekker SGP Papendrecht

20 november 2013
Marco Hoogland opnieuw lijsttrekker SGP Papendrecht

PAPENDRECHT - “Samen zuinig op Papendrecht” is het motto van het verkiezingsprogramma 2014-2018 van de SGP-fractie in Papendrecht.

Gisteravond, 18 november 2013, hebben de leden van de SGP het concept-verkiezingsprogramma besproken. “In deze tijd van economische crisis moeten we zuinig zijn op wat we in Papendrecht hebben. Wat hoort bij de basis van Papendrecht blijft staan, daar gaan we niet aan morrelen. Op het
moment dat er bezuinigd moet worden, en dat zal helaas onvermijdelijk zijn, dan zal dat gedaan moeten worden op de luxe elementen.”, zegt de huidige fractievoorzitter en lijsttrekker van de SGP-fractie Marco Hoogland. Zuinig op Papendrecht betekent voor de SGP-fractie ook dat zij kiest voor
lokale autonomie waarbij er ook in Drechtstedenverband samengewerkt wordt.

Betrouwbaarheid
“De SGP is een christelijke partij en de Bijbel is de basis voor ons politiek bedrijven”, zegt Hoogland. “Wij zijn er van overtuigd dat de Bijbelse normen en waarden goed zijn de inwoners en voor de politiek van Papendrecht.” De SGP vindt dat politici betrouwbaar moeten zijn. "Je moet ervan op aan kunnen wat politici zeggen en doen", zegt Arjan Kosten. Hij is de nummer 2 op de kandidatenlijst en neemt daarmee de plek in van huidig gemeenteraadslid Kees de Kraker. "Voor die betrouwbaarheid staat de SGP ook voor. De SGP staat voor wat er in het verkiezingsprogramma staat. Niet alleen in aanloop naar de verkiezingen, maar ook daarna. De Papendrechters weten met de SGP waar ze aan toe zijn." zegt Kosten.

Kandidatenlijst
De overige kandidatenlijst, die eerder al is vastgesteld, ziet er als volgt uit:
3. Kees de Kraker
4. Willem Goudriaan jr.
5. Hans Nieuwland
6. Gerrit Stam
7. Martin van Dalen
8. Arjan Labee
9. Wim Goudriaan sr.
10. Jan-Arie den Hertog
11. Johan Hak
12. Hans van Uden
13. Adriaan Vlot
14. Cees Dam
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.