PKC B1 kampioen hoofdklasse C

27 februari 2014

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag is PKC B1, getraind door Michel van den Herik en Kees Verhoeven zaalkampioen geworden.  

Twee weken geleden had dit enthousiaste team zich al geplaatst voor het  toernooi om het Nederlands Kampioenschap op 22 maart in Alphen a/d Rijn. Maar nu zijn ze dus officieel 1e geworden in Hoofdklasse C.

Alle wedstrijden zijn tot nog toe gewonnen. Er zijn nog 2 wedstrijden te gaan.
Uiteraard hopen de trainers op een succesvolle afronding op 22 maart.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.