Oefening Koninklijke Marine in regio eerste week van maart

26 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Oefening Koninklijke Marine in regio eerste week van maart

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT - Militairen van het Mariniers Opleiding Centrum van de Koninklijke Marine voeren van 3 maart tot 7 maart oefeningen uit. Het is de laatste oefening voordat de deelnemers mogen toetreden tot het Korps Mariniers.

Ook langs Papendrecht en Sliedrecht
 
De oefening start op de Van Ghentkazerne in Rotterdam en eindigt op de Brienenoordbrug. De 75 mariniers-in-opleiding verplaatsen zich te voet en over het water. In Papendrecht en Sliedrecht speelt de oefening zich vooral op en langs de rivier af. Het verkeer kan enige hinder ondervinden van de oefening.
 
Als u voor, tijdens of na de oefening vragen heeft, kunt u contact opnemen met het ministerie van Defensie, tel. 026-3531296.

Waar gebruik wordt gemaakt van prive terrein zijn afspraken gemaakt met de eigenaren van deze terreinen. Er zal alles aan gedaan worden om hinder of overlast voor de burger en het verkeer te voorkomen. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.