Twizza Arrindell: "Kledingbeurs Drechtsteden zoekt dringend vrijwilligers"

20 februari 2014
Twizza Arrindell: "Kledingbeurs Drechtsteden zoekt dringend vrijwilligers"

PAPENDRECHT - Op zaterdag 5 april 2014 zal de tweede kledingbeurs Drechtsteden plaatsvinden, georganiseerd door de Agapè Christengemeente.

Twizza Arrindell is enthousiast en legt uit:"De Kledingbeurs Drechtsteden organiseren we met als eerste doel om een helpende hand te kunnen bieden aan mensen die het op economisch vlak moeilijk hebben. Wij kunnen hen helpen aan goede, mooie kleding, waar ze maar weinig voor hoeven te betalen.

Goed doel
De opbrengst van de kledingbeurs willen we een goede bestemming geven. Denk daarbij aan zending, een adoptiekinderen project in Pakistan, diaconaal werk. Een ander deel zetten we apart voor het organiseren van evangelisatie campagnes en voor het dekken van algemene kosten van de kerk.

De eerste Kledingbeurs hebben we gehouden op 28 september 2013. We hebben toen ontzettend veel geflyerd met als doel om op meer kleding in te zamelen, maar ook om bekend te worden in de Drechtsteden, zodat mensen ook daadwerkelijk de Kledingbeurs zouden bezoeken. En dat is gelukt.

Hoewel we voor deze eerste kledingbeurs behoorlijk moesten investeren, was het toch gelukt om uit de kosten te komen en hebben we een aantal giften aan goede doelen kunnen doen. We kunnen terugkijken op een geslaagde en gezegende Kledingbeurs.

Kleding gezocht
Heb jij kleding in huis die je best kunt missen?
Wij zoeken nog goede kleding.
Bel naar 06-54903645 en wij halen de kleding bij jou thuis op.

Opslagruimte
Voor de Kledingbeurs Drechtsteden zijn wij dringend op zoek naar beschikbare opslagruimte. Uiteraard gaat het om een goed doel. De opslagplaats waar we naar op zoek zijn is bedoeld voor bananendozen vol met kledinghangers. De dag vóór de kledingbeurs (dat is 4 april) en op de dag van de kledingbeurs (dat is 5 april), zouden we de mogelijkheid moeten krijgen om de opgeslagen dozen respectievelijk op te halen en weer terug te brengen. Als u het op uw hart krijgt om ons te ontlasten met een gedeelte van deze lading (of de gehele), negeer deze aanvraag niet en laat het ons z.s.m. weten! Neem gerust contact met ons voor meer informatie".

Vrijwilligersvacatures Kledingbeurs
Twizza Arrindell: "Tenslotte zoeken we nog vrijwilligers. We hebben de volgende vacatures:

 1. Chauffeur
  Het vervoeren van kledingzakken, kledingrekken, dozen van kledinghangers e.d.(die wegen tussen de 0 en 5 kg) van/naar de opslagplaatsen.
  Je krijgt lunch en warme maaltijd bij ons op die twee dagen.
   
 2. Verkoopster
  Je zult zelfstandig de kledinglokalen bezetten, (kinder-, dames-, heren- en senioren afdeling)
  Je krijgt een lunch tijdens de dag.
   
 3. Allround medewerker
  Opbouw- en Afbouwteam Kledingbeurs Drechtsteden
  Je wordt tijdens de dag voorzien van een maaltijd.
   
 4. Sorteerder
  Je bent verantwoordelijk voor het uitpakken van de kledingzakken. En je zorgt dat de kleding op de kledinghangers wordt gehangen.
  Je wordt tijdens de dag voorzien van een maaltijd.
  Voor sorteerders die zelf geïnteresseerd zijn in de kleding gelden nog een aantal aantrekkelijke voorwaarden.
   
 5. Verspreider van flyers
  Je hebt zelf de vrijheid om te bepalen wanneer je er op uit gaat. Je mag zelf aangeven welk gebied in  Dordrecht je  Huis-aan-huis zou willen gaan folderen op een vrijwilligersbasis. Je werkt alleen, de flyers worden bij jouw thuis bezorgd. Je geeft aan hoeveel je zou kunnen verspreiden (200,  500, 1000 of 2000 flyers).

De kledingbeurs Drechtsteden wordt op zaterdag 5 april 2014 van 10:00-16:00 gehouden bij en in de nieuwe Prins Florisschool aan de Zuidkil.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.