VV Drechtstreek moet meerdere erkennen in en tegen Spijkenisse

17 februari 2014 door Hennie van der Zouw
VV Drechtstreek moet meerdere erkennen in en tegen Spijkenisse

PAPENDRECHT - In de uitwedstrijd in en tegen Spijkenisse moest Drechtstreek opnieuw zijn meerdere erkennen in de thuisploeg. In tegenstelling tot de afgelopen wedstrijden ging Drechtstreek zeer fel van start.

Al in de eerste minuut van de wedstrijd had Ruben Timmermans en fraaie kans om de 0-1 te scoren maar helaas voor hem stond doelman Dyron Bijl dat doelpunt in de weg. Nog geen minuut later knalde Remco Koremans de bal van dichtbij op de lat. Het bracht Spijkenisse meteen bij de les en het elftal van Peter Wubben groepeerde zich prima.

Het combineerde goed en creëerde enkele goede kansen. In de 9e minuut leidde niet al te handig optreden in de achterhoede van Drechtstreek tot de 1-0 toen Emir Jasarcvic de bal voor het intikken kreeg. Enkele minuten later ontsnapte Drechtstreek aan de 2-0 dankzij uitstekend ingrijpen van Jorn van Drimmelen. De druk van Spijkenisse hield aan en in de 24ste minuut zorgde Julien Gret toch voor de 2-0.
 
Na rust leek Drechstreek een opleving te krijgen en speelde het spel zich geruime tijd af op de Spijkenisse helft. Er werd door Drechtstreek aanvallend gespeeld en het slaagde er in om druk op het vijandige doel te zetten. Helaas was het niet bij machte dit vol te houden en in de 62ste minuut was het opnieuw Julien Gret die scoorde: 3-0.

Amper zeven minuten later liet Jorn Berkelaar de 4-0 eindstand noteren. Trainer John den Dunnen reageerde teleurgesteld op de nederlaag: “We hadden zo’n leuke start van de wedstrijd maar we laten ons dan op eenvoudige wijze op achterstand zetten. Erg jammer, al moet je natuurlijk wel constateren dat Spijkenisse een uitstekend elftal heeft”.
 
Komende zaterdag speelt Drechtstreek de thuiswedstrijd tegen Alblasserdam, dat zaterdag thuis met 2-5 verloor van rode lantaarndrager Zuidland. Aanvang van de wedstrijd in het Oostpolderpark is 14.30 uur.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.