PKC wint eenvoudig bij OVVO

17 februari 2014

PAPENDRECHT - Wie de wedstrijden zaterdagavond 15 februari via Twitter volgde, moet regelmatig gedacht hebben, dat er onzin werd doorgegeven. Een onbegrijpelijke opstelling van OVVO, direct gevolgd door diverse wissels in de allereerste minuut. Het zou vanuit Maarssens perspectief hun juiste mensen tegen de geplande Papendrechtse tegenstander moeten brengen.

Maar uiteindelijk begreep OVVO de eigen opstelling ook niet meer en  kwam het in de eerste helft in het geheel niet aan korfballen toe. PKC kende geen mededogen en bij rust stond er keihard 2-16 op het scorebord.
Daarmee was de wedstrijd natuurlijk allang gespeeld. In de tweede helft lukte het OVVO wel beter om wat mee te scoren, maar PKC bleef dit ook doen en bleef de sterkere ploeg (12-15 over de tweede helft). Eindstand in Maarssen: 14-31.

Volgende week in Groningen tegen NIC kan PKC definitief  de tickets voor AHOY gaan veilig stellen, er is nog slechts één puntje nodig.

Tekst: Ton de Vries

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.