Valentijnsdag in het gemeentehuis

14 februari 2014
Valentijnsdag in het gemeentehuis

PAPENDRECHT - Op Valentijnsdag 14 februari stond het gemeentehuis in Papendrecht in het teken van de liefde.

In de raadzaal van het gemeentehuis vonden gedurende de dag onofficiële ceremonies plaats, waarbij de inwoners van Papendrecht naar keuze hun trouwbelofte kunnen hernieuwen of hun genegenheid voor een dierbaar persoon konden uitspreken.
 
Om twee uur waren Daphne en Whesley aan de beurt om elkaar symbolisch het ja woord geven.
 
Niet iedereen reageerde overigens enthousiast op dit initiatief van de gemeente. De kosten voor dit evenement bedroegen een paar duizend euro.

Foto's: Pieter van den Berg
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.