Echtpaar van der Wal-Huuksloot 65 jaar getrouwd

14 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Echtpaar van der Wal-Huuksloot 65 jaar getrouwd

PAPENDRECHT - Burgemeester de Bruin bezocht maandag 10 februari het echtpaar van der Wal- Huuksloot ter ere van hun 65-jarig huwelijk in hun woning aan de Markt om hen namens de gemeente Papendrecht te feliciteren.
 
De heer en mevrouw Van der Wal trouwden op 8 februari 1949. Intussen hebben zij vijf kinderen, negen kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen. Nog steeds genieten ze samen van het geweldige uitzicht over de Markt.

Foto: Nico Knol.
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.