Gerdien Berlag:"Geef Papendrechters een stem zoals bij project Marktplein"

12 februari 2014
Gerdien Berlag:"Geef Papendrechters een stem zoals bij project Marktplein"

PAPENDRECHT - “De ChristenUnie zal toezien op heldere en duidelijke communicatie van de gemeente.”, stelt Gerdien Barlag. Zij is één van de nieuwe gezichten op verkiezingslijst van ChristenUnie (nummer 3). Met een achtergrond in het bedrijfsleven (projectleider bouwbedrijf) maakt zij zich sterk voor een dienstbare overheid; dienstbaar voor burgers en dienstbaar voor het bedrijfsleven.

“De communicatie tussen burgers en de gemeente als overheid moet meer zijn dan het antwoord op vragen of mededelingen over besluiten.”, aldus Gerdien. “Het is van belang  dat u goed geïnformeerd wordt. Juist in de komende tijd, waarin de gemeente tal van nieuwe taken krijgt, is het zaak u, als burger en als belanghebbende,  te betrekken en een stem te geven. Daar zal de ChristenUnie scherp op toezien!”

Ook ten aanzien van projecten, zoals het Marktplein en het groen in de wijken, ziet Gerdien Barlag veel voordelen van het gesprek met burgers: “Door in gesprek te gaan ontstaat er ruimte voor nieuwe ideeën en daar worden plannen altijd beter van.”.

Eerder organiseerde de ChristenUnie zelf al Netwerkbijeenkomsten om in gesprek te gaan met betrokken burgers. Die krijgen een vervolg, maar de partij wil ook dat de gemeente steeds meer ruimte maakt voor communicatie en gesprekken met inwoners.  

Gerdien: “In ons verkiezingsprogramma is communicatie een speerpunt.  Geef de burger een stem en geef meer ruimte voor communicatie en creativiteit bij nieuw beleid en nieuwe plannen. Samen komen we tot goede oplossingen!”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.