Kleuters Prins Constantijnschool leren trommelen met ToBe

07 februari 2014 door Hennie van der Zouw
Kleuters Prins Constantijnschool leren trommelen met ToBe

PAPENDRECHT - Woensdag 29 januari en maandag 3 februari hebben de kleuters van de Prins Constantijnschool leren trommelen op echte Afrikaanse trommels van juf Saskia van Tobe.

Eén van de kleuters vertelde enthousiast: "We hebben geleerd hoe we in de maat moesten trommelen en hoe we met verschillende muziekinstrumenten uit Afrika oerwoudgeluiden na konden doen! Ook hebben we een Afrikaans dansje en liedje geleerd. We hebben veel geleerd en het reuze naar ons zin gehad!"

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.