CDA partijleider Sybrand Buma bezoekt Papendrecht

25 november 2013
CDA partijleider Sybrand Buma bezoekt Papendrecht

PAPENDRECHT - CDA Partijleider Sybrand Buma bracht met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen vandaag een kort bezoek aan Papendrecht.

Samen met Kees Koppenol (CDA wethouder Papendrecht) en Egbert Lichtenberg (CDA fractievoorzitter) sprak hij over nationale en lokale issues. Een van die onderwerpen was "Meer samenwerking tussen de Drechtsteden en Papendrecht niet opnemen in een grote Drechtstad". Sybrand, Kees en Egbert gingen met inwoners in gesprek over de toekomst en het belang van Papendrecht. 
 
Foto: Pieter van den berg
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.