Verkiezingsprogramma CDA Papendrecht vastgesteld

04 november 2013
Verkiezingsprogramma CDA Papendrecht vastgesteld

PAPENDRECHT - Woensdag 30 oktober is het verkiezingsprogramma van het CDA Papendrecht vastgesteld in een levendige algemene ledenvergadering. De titel van het programma is “tussen de mensen”. We geloven dat mensen samen heel veel kunnen en dat mensen naar elkaar om willen zien.

Op 19 maart in 2014 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Het CDA Papendrecht heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan het verkiezingsprogramma. Om gehoor te geven aan de inwoners heeft het CDA Papendrecht gevraagd wat de inwoners van Papendrecht op hun hart hebben. Dit is op twee manieren gebeurd. Er is een mail uitgegaan naar alle bedrijven, instellingen, verenigingen en CDA leden. Daarnaast heeft het CDA Papendrecht twee zaterdagen op Meent gestaan om daar in gesprek te komen en te vragen waar mensen verbeterpunten zien in de gemeente Papendrecht. Dit is een groot succes gebleken, we hebben zeer veel nuttige input gehad die wij hebben getracht mee te nemen in het verkiezingsprogramma. Het is opgevallen dat er veel mensen waren die uiterst tevreden zijn met de gemeente, dit doet ons goed.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.