PKC A1 Papendrechtse sportploeg van het jaar

19 januari 2012

PAPENDRECHT - Op woensdag 18 januari 2012 werd de jaarlijkse sportverkiezing van Papendrecht gehouden. De presentatie lag in handen van Marianne Vos en Michel Zegelaar, die bekendmaakten wie zich komend jaar sportman, sportvrouw of sportploeg van het jaar van Papendrecht mochten noemen.

De uitslag was als volgt:

Sportman van het jaar: Laurens Leeuwenhoek (korfballer PKC)
Sportvrouw van het jaar: Ailly Luciano (Handbalster Metz)
Sportploeg van het jaar: PKC A1
Sporttalent van het jaar: Ruud Leeuwesteijn (IJshockey)

Foto: Peter Besemer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.