Schoorsteenbrand aan de Lage Molen

04 februari 2014
Schoorsteenbrand aan de Lage Molen

PAPENDRECHT - Op dinsdag 4 februari omstreeks 19.20 uur kreeg de brandweer een brandmelding in de Lage Molen.

Een oplettende buurtbewoner zag een flinke steekvlam uit een schoorsteen komen en waarschuwde de bewoners en vervolgens de brandweer.

Toen de brandweer ter plaatse kwam, werden de bewoners direct het huis uit gedirigeerd. Vervolgens werd de schoorsteen aan de bovenkant tijdelijk afgesloten, zodat er geen zuurstof toevoer meer was en de vlam vanzelf uit ging.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.