VVD Papendrecht staat in de startblokken voor 2014 - 2018

28 januari 2014 door Hennie van der Zouw
VVD Papendrecht staat in de startblokken voor 2014 - 2018

PAPENDRECHT - Met gepaste trots presenteert de VVD Papendrecht, de kandidatenlijst voor de komende Gemeenteraadsverkiezingen. Partijleider in Papendrecht is Richard Korteland, de huidige wethouder van Financiën en loco-burgemeester. Op nummer twee van de lijst staat Marius van der Valk, de huidige fractieleider. Verder is de lijst samengesteld met nieuwe en vertrouwde gezichten.  Zo zijn veiligheid, financiële betrouwbaarheid en economische ontwikkeling speerpunten in het VVD-programma.

Kandidaten
Partijleider voor de VVD is Richard Korteland.  Hij is momenteel wethouder van Financiën en Economie in het college van B&W van Papendrecht. Ook is de heer Korteland loco-burgemeester en lid van het Drechtstedenbestuur.

ls tweede op de lijst staat Marius van der Valk, de huidig fractievoorzitter. De heer van der Valk  was ondernemer en heeft ruim twintig jaar ervaring in verschillende bestuursfuncties.

Als derde en eerste nieuwkomer op de lijst staat  Sophia de Keizer. Zij wil zichzelf met een positieve levenshouding inzetten voor vrijheid en sociale rechtvaardigheid voor alle inwoners van Papendrecht.

Peter  van der Giessen, de nummer vier op de lijst, staat voor een degelijk financieel beleid in een dorp met een eigen identiteit, dat goed samenwerkt met de andere Drechtsteden.

Als nummer vijf op de lijst van de VVD wil Marco de Haas, beroepsofficier bij de Koninklijke Luchtmacht, zich inzetten voor het behouden van Papendrecht als prettige, veilige en betaalbare gemeente.

De nummer zes op de lijst, Ruud Buscher is deskundige op het gebied van onderwijs, jeugd en maatschappelijk welzijn. Hij heeft twintig jaar ervaring opgedaan in het middelbaar beroepsonderwijs.

Han Lambregts, Marcel de Roo, Corine Verver en Tristan van Andel maken de Top 10 compleet.

Naast een aantal andere, gewaardeerde kandidaten is de VVD vereerd dat de Wim de Leur o.a. voorzitter van het Oranjecomité en prominent Papendrechter,  op de 19e plaats als lijstduwer fungeert.  De VVD Papendrecht wil in de volgende periode opnieuw verantwoordelijkheid nemen als gewortelde lokale partij, die beschikt over een nationaal netwerk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.