Drie auto-inbrekers aangehouden in wijk Molenvliet

27 januari 2014
Drie auto-inbrekers aangehouden in wijk Molenvliet

PAPENDRECHT - Op zaterdag 25 januari, omstreeks 02:40 uur, werd in de wijk Molenvliet te Papendrecht door agenten in burger een auto gezien met drie mannen welke zich verdacht ophielden bij geparkeerde voertuigen. Het voertuig kon snel staande gehouden worden en bij controle werden diverse inbrekerswerktuigen aangetroffen bij het drietal dat gebruikt wordt bij autoinbraken. Tevens werd er glas onder de schoenen van een van de mannen aangetroffen.

Tijdens deze controle kwam de melding dat er ook was ingebroken in een auto aan het Zwanebloemplein te Papendrecht. Door een getuige was gezien dat er mannen weggerend waren en men had een auto horen wegrijden.

De politie trof op het Zwanebloemplein twee opengebroken auto's aan, het ingebouwde navigatiesysteem was eruit ontvreemd.

Het drietal is aangehouden en ingesloten in Dordrecht voor verder onderzoek. Indien u ook slachtoffer bent geworden vraagt de politie u om aangifte te doen. Als u informatie heeft, of mogelijk goederen aantreft hoort de politie dit ook graag.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.