Max van Werkhoven wint Blokland Metaalbewerking Bokaal 2014

27 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Max van Werkhoven wint Blokland Metaalbewerking Bokaal 2014

PAPENDRECHT - Max van Werkhoven uit klas k4ma van de Lage Waard uit Papendrecht poseert trots naast directeur Jan Willem Blokland. Zojuist heeft Max, na het goed beantwoorden van de quizvragen, de Blokland Metaalbewerking Scholierentroffee 2014 in de wacht gesleept.

Samen met 16 medeleerlingen en twee docenten was Max opgehaald met de bus om van Papendrecht naar Hardinxveld-Giessendam te rijden. Daar wachtte de leerlingen een ontvangst met limonade en cake en een Powerpoint-presentatie over het bedrijf Blokland Metaalbewerking B.V. Hierna trokken de leerlingen in groepjes door de fabriek. Hier kregen ze de mooie machines en technieken te zien, uitgelegd door de vakmensen van Blokland Metaalbewerking.

Daarna speelden de leerlingen de Blokland quiz, met vragen over wat ze gezien en gehoord hadden. Na het uitreiken van de beker aan de winnaar, vertrokken de leerlingen voldaan weer met de gereedstaande bus terug naar school.

Docent A. de Jong: ‘Dit was een fantastische ochtend. Deze leerlingen willen straks zelf ook in de metaalbranche gaan werken, nu zagen ze de praktijk. En dat bij een topbedrijf. Het was erg leerzaam en informatief. De leerlingen hebben het allemaal als erg leuk ervaren, zeker ook de quiz!’

Foto: Glimmend van trots poseert Max van Werkhoven met de Blokland Metaalbewerking Bokaal 2014

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.