'De Boekenwurmen' organiseren bijzondere bingo voor Senioren

27 januari 2014 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Kinderen van het biebteam 'De boekenwurmen' in Bibliotheek Papendrecht wilden graag iets doen voor senioren. Zij bedachten een bingoavond en verzonnen en maakten zelf de prijsjes.

De bingo wordt op dinsdag 11 februari gehouden in de Marktzaal van Woonzorgcentrum De Markt (Markt 24). Ook niet-bewoners zijn van harte welkom. We spelen de bingo zoals u die gewend bent, maar hebben bovendien een ronde verhalenbingo.
Tijd: 18.30 tot 19.30 uur. Inloop vanaf 18.15 uur.
 
De toegang is gratis, maar aanmelden is nodig (vol = vol). Aanmelden kan aan de balie van de bibliotheek, Markt 2, (078)-6150017. Voor de bewoners/gasten die wonen/verblijven op De Markt is de aanmelding bij de receptie van het Rivas Woonzorgcentrum aan Markt 24.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.