Nominaties Sportgala Papendrecht 2014 bekend

24 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Nominaties Sportgala Papendrecht 2014 bekend

PAPENDRECHT - Woensdagavond 5 februari vindt in theater 'de Willem' het Sportgala Papendrecht 2014 plaats. Voor de sportverkiezingen 2013 zijn door een vakjury de volgende sporters en sportploegen genomineerd:

Sportman van Papendrecht 2013:
- Roy Hoornweg (Atletiek)
- Dennis van Noort (Powerlifting)
- Jeroen Sonneveld (Shorttrack)

Sportvrouw van Papendrecht 2013:
- Roxanne Ramselaar (Kyokushin karate)
- Naomi Visser (Turnen)
- Kelly Schenk (Shinkyokushin Karate)

Sportploeg van Papendrecht 2013:
- DES’72 heren 1 (Handbal)
- PKC/Hagero 1 (Korfbal)
- PKC/Hagero A1 (Korfbal)

Sporttalent van Papendrecht 2013:
- Bridget Jansen (Atletiek)
- Zoe Lichteveld (Ritmische gymnastiek)
- Max Polak (Atletiek)

Dit jaar zal op de avond zelf d.m.v. het stemmen met stemkastjes, door afgevaardigden van de Papendrechtse sportverenigingen, de winnaar per categorie worden gekozen. Verder zullen op de avond diverse sportvrijwilligers in het zonnetje worden gezet en zal de aanmoedigingsprijs worden uitgereikt. Dit alles in een feestelijke ambiance vol entertainment. Gratis toegangskaarten voor het Sportgala zijn zolang de voorraad strekt af te halen bij de receptie van het gemeentehuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.