Sportgala Papendrecht 2008 brengt toppers op het podium

07 januari 2008

PAPENDRECHT - Het Papendrechtse sportwereldje verheugt zich massaal op woensdag 16 januari, wanneer in Theater de Willem het Sportgala 2008 gaat plaatsvinden.

Tijdens de feestelijke avond worden prijzen uitgereikt in de categorieën: Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Sportploeg en Sportvrijwilliger van 2007. Tevens is er een aanmoedigingsprijs voor een sporter met een beperking. Extra leuk is de aanwezigheid van
ex-topwielrenner Michael Boogerd (zie foto). Samen met Michel Zegelaar neemt hij de presentatie van het Sportgala voor zijn rekening.

Het Papendrechtse Sportgala beleeft onder de vleugels van de gelijknamige stichting haar derde editie. De twee voorgaande avonden mochten op veel enthousiasme rekenen van de bezoekers en de genomineerde sporters. Dit jaar zal het niet anders zijn, zo schatde organisatie in. Met hulp van een flink aantal vrijwilligers, de gemeente Papendrecht en een groep sponsorende bedrijven zet men vanaf 19.30 uur een avondvullend programma neer dat klinkt als een klok. Naast de aanwezigheid van Michael Boogerd mag men onder meer rekenen op optredens van
onder meer balletschool Patty Kemper, Bounce Aerobic & Dance, de turnselectie van gymnastiekvereniging Olympia, balkunstenaar Marco Bonisimo, De Slobbers en het Randstad Combo.

Kaarten voor het Sportgala zijn gratis af te halen (zo lang de voorraad strekt) bij de supermarkten C1000 (Westpolder), Jumbo (De Meent), MCD (Oostpolder) en in het gemeentehuis van Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.