Papendrecht korfbalstad van europa

28 februari 2006

PAPENDRECHT - Burgemeester C.J.M. de Bruin bevestigde maandag 27 maart onder het plaatsnaambord Papendrecht aan de Veerweg - in aanwezigheid van de wethouders Vogel en De Looff, voorzitter Van Leerdam van PKC/CaféBar en mw. Lidy de Jong, secretaris van het PKC-bestuur - het eerste bord met de tekst 'Korfbalstad van Europa’. Vanwege het tiende Europees Kampioenschap van PKC (behaald op 14 januari) worden vijf borden geplaatst bij de toegangswegen tot Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.