Excelsior verblijdt kinderen en ouders met pleinconcert op Constantijnschool

13 juni 2012
Excelsior verblijdt kinderen en ouders met pleinconcert op Constantijnschool

PAPENDRECHT - Op dinsdag 12 juni verzorgde muziekvereniging Excelsior Papendrecht een concert voor alle leerlingen van het basisonderwijs in Papendrecht bij de Prins Constantijnschool in de Molenwijk.

Het Klein Orkest en de Slagwerkgroep van Excelsior stemden het repertoire op de leeftijd van de leerlingen af en boden een afwisselend programma waarin vele stijlen en instrumenten de revue passeerde, zowel blaasinstrumenten als slaginstrumenten.
 
Er waren solo’s te horen zijn van jeugdige muzikanten op bugel, trompet, trombone, slagwerk en de populaire boomwhackers en o.a. Pippi Langkous, Bongo Dancing, Boomwhackers Fiesta en Ambulance Boogie waren te beluisteren.

Grappig was ook een gedeelte waarin muzikanten met opzet valse noten speelden, waar de kinderen veel plezier om hadden.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.