Kantinka en Arlette Hobers starten eigen bedrijf

09 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Kantinka en Arlette Hobers starten eigen bedrijf

PAPENDRECHT - Katinka en Arlette Hobers, twee jonge ondernemers (uit groep 8)  zijn vorig jaar gestart met hun eigen onderneming Ka-Ar Design. Via Facebook verkopen de dames leuke spulletjes voor uber hippe meiden en super stoere jongens. Het begon met een paar sierraden maar nu zijn er nog
veel meer spulletjes te koop.

"Wij vonden het als kind al erg leuk om winkeltje te spelen, maar nu doen we het voor het echie", vertelt Arlette. "We vinden het erg leuk om creatief bezig te zijn, en we kregen veel leuke reacties. Wij zijn te vinden op facebook, en hebben daarvan onze shop gemaakt".

"Bij 300 likes op facebook geven we ook een gratis armbandje weg, zo hopen wij mensen blij te maken. We proberen alles zo goed mogelijk te leveren. Kleuren mogen ook zelf worden uitgekozen, en alle nieuwe ideetjes die we bedenken plaatsen we ook direct op onze site".

Wilt u meer weten over de producten van de dames, kijk dan op hun pagina https://www.facebook.com/KenAdesign

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.