Kegelclub 'de Spil' zoekt nieuwe leden

09 januari 2014 door Hennie van der Zouw
Kegelclub 'de Spil' zoekt nieuwe leden

PAPENDRECHT - De kegelclub in de Spil kan een aantal nieuwe leden gebruiken. Het is een kleine club, die wekelijks bijeenkomt om te kegelen. Naast het sport- en spelelement staat gezelligheid en een praatje voorop.

De speelmiddag is elke dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur. De club wil niet te groot worden, anders komt niet iedereen aan bod om te kegelen, maar een paar nieuwe leden kan de club goed gebruiken. Bent u 55 jaar of ouder en heeft u belangstelling dan bent u van harte welkom. U kunt gerust vrijblijvend een keer langskomen en meedoen. De Spil vindt u in de Spil is Stellingmolen184.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de Brede Welzijnsinstelling (BWI) Papendrecht  telefoon 078- 6154741 of mevrouw v.d. Voort (kegelclub Spil) telefoon 078-6154097

 

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.