RTV Papendrecht bij EK korfbal

07 januari 2014 door Hennie van der Zouw
RTV Papendrecht bij EK korfbal

PAPENDRECHT -  Van 15 tot en met 18 januari wordt het PKC terrein in Papendrecht een regelrechte heksenketel. Hallen en terrein zijn dan het ‘slagveld’ van het door Elsco gesponsorde Europees Kampioenschap korfbal. RTV Papendrecht gaan die titanen confrontatie met volle kracht verslaan. Radio en TV teams zijn alle dagen in de weer om zo actueel mogelijk verslag te doen van de wedstrijden.

Woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag worden op het PKC terrein vanuit het RTV Papendrecht Glazen Huis directe radio verslagen uitgezonden. Daarbij wordt dankbaar gebruik gemaakt van zendapparatuur die door collega’s van Merwe radio ter beschikking is gesteld. Het betekent een directe verbinding met het Papendrechtse thuisfront zodat niets gemist hoeft te worden.

De TV teams zorgen voor registratie van hoogtepunten die zo snel mogelijk op website en TV getoond worden. De verwachtingen zijn hoog gespannen. Als PKC/Hagero wint zou dat de zevende keer zijn dat de Papendrechtse club de Europese titel in de wacht sleept. Kijkers en luisteraars staat dus het nodig vuurwerk te wachten. En  RTV Papendrecht zorgt er voor dat Papendrecht en de wereld er bij zijn. 105.0 FM, kanaal 67-  en website www.rtvpapendrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.